OVER ONS

Wat doet gascamera services?

Gascamera Services is dé partij in Nederland voor het vakkundig en effectief opsporen van gaslekkages. De state-of-the-art ATEX camera die hiervoor wordt ingezet is uitgerust met een sensor die tot -160 graden Celsius wordt gekoeld. Hierdoor worden reukloze en onzichtbare gassen zichtbaar gemaakt.

De gascamera wordt ingezet voor het controleren van biogas- en aardgasinstallaties bij de industrie, rioolwaterzuiveringsinstallaties, agrarische vergisters, stortgaslocaties en in de fossiele aardgasindustrie. De inspecties worden uitgevoerd overeenkomstig met de richtlijnen van de NTA 8399 en de VOS-preventie.

Biogas Holland en Ekwadraat hebben voor deze joint venture gekozen op basis van overeenkomstige doelstellingen en elkaars aanvullende expertises. Adviesbureau Ekwadraat begeleidt bedrijven en overheden in de energietransitie door onafhankelijk advies te leveren over energiebesparing, duurzame energieproductie en transitiemanagement. Biogas Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en het beheren van biogasinstallaties.

“Werken aan een veilige een duurzame omgeving door het effectief opsporen en terugdringen van schadelijke emissies.”